Teppichreinigung Szőnyegtisztítás non-stop

teppichreinigung
teppichreiniger Wien
teppichwäsche
teppichreinigung ungarn

Üdvözöljük Magyarország legnagyobb szőnyegtisztító cégének weboldalán. Meg vagyunk győződve arról, hogy amit mi nyújtunk az érdekelni fogja.
Hisz a szemének?
Van minőségi szőnyegtisztítás, megfizethető áron! Teppichreinigung
Filozófiánk a minőségi szőnyegtisztítás: Mindent megteszünk a tiszta szőnyegért, és az ügyfélért.

Hozd el  a mi gyűjtőhelyünkre, és mi a legmodernebb berendezésekkel és 38 év szakmai tapasztalatával fogjuk a ránk bízott munkát elvégezni.

Igyekszünk az előnyeit egyesíteni a modern technológiának és szakértelemnek.

Szőnyegtisztító – Éjjel – nappal nyitva tartunk!

Felveheti a kapcsolatot ügyfélszolgálatunkkal telefonon: +36 1 390-75-75
Munkatársaink segítőkészen válaszolnak a szőnyegtisztítással és szállítással kapcsolatban felmerült kérdéseikre.
Általánosságban elmondható, hogy a kért szolgáltatásokat két munkanapon belül el tudjuk végezni, ami lehet mosógéppel történő szőnyegtisztítás, szőnyeg kézi tisztítása, vegytisztítás, síkmosás, mélymosás, szőnyeg portalanítása, atkátlanítás, valamint az egyesével történő mosás vagy szőnyegtisztítás kézzel (antik, vagy egyedi szőnyeg  esetén), illetőleg kézi szövésű keleti szőnyegek és kéziszövésű antik szőnyegek tisztítása esetén. Minden szőnyeg tisztítás előtt a szőnyegeket egy speciális géppel leporoljuk, így felszabadulnak a szőnyeg szálai között megtelepedett poratkákés a lerakódott szennyeződések. Itt is elmondható, hogy van olyan szőnyeg amelyet kézzel portalanítunk, amit a szőnyeg anyaga és értéke határoz meg. Miután a porolás és az atkátlanítás megtörtént a foltok eltávolítása következik, aminél fontos a szőnyeg anyagának megfelelő vegyszer kiválasztása. Ezt követően a szőnyegek bekerülnek a speciális szőnyegmosó gépbe, aholy egy speciális program eltávolítja a szennyeződéseket a szőnyegből. A következő folyamat a minőségi ellenőrzés, majd a szárítás, csomagolás és szállítás.

Bizonyos típusú szőnyegeknél, vagy ha kéri az ügyfél, akkor egy egyedi szőnyegekre átalakított ipari mosógéppel, amely alkalmasak a tisztításhoz, nagy szőnyegeket és egyedi szőnyegeket is tisztítunk (mosógéppel). Ahhoz, hogy tudjuk használni bármilyen típusú technológiál az intenzív mosás hatása érdekében lágy vizet kell használnunk.

Kérjen ügyfélkártyát! Annak érdekében, hogy tudjuk Önt is a visszatérő vásárlók körében üdvözölni. Használja ki a kedvezményeket, amiket biztosít a visszatérő ügyfelek számára.
.

Kellemes olvasást!